Get more productive using think-cell and PowerPoint

Get more productive using think-cell and PowerPoint

Use think-cell and create charts based on MS Excel data in PowerPoint 3.5 times faster that any PowerPoint Expert. | gegeven door Sander Kollerie
  • 40 Videos
  • 1 Tekst
  • 1 Disqus
  • 4.0 hr

Cursusprogramma

An introduction to think-cell
08:04
Verberg inhoud
Course Wrap-up
Verberg inhoud
Discussions
Verberg inhoud
€149,00 / jaar
think-cell

Cursusbeschrijving

In this course you will learn the power of think-cell. Create great and complex charts, based on Excel data in PowerPoint. With Ease and on average more than 3.5 times faster than any PowerPoint Expert!

Learn how to create links that update your charts in PowerPoint when you change Excel data. Also learn how to create waterfall charts, Gantt charts, Mekko charts and much more.

In addition to Think-Cell chart you will also learn about think-cell round and think-cell layout.

The course will be updated with new version information when a new version of think-cell is released.

You can use this course to learn how to use think-cell from scratch or use it as your personal video manual.

Lees verder

Lesgever

Sander Kollerie
Sander Kollerie
ICT Consultant and trainer

Dit is Sander. Voor ontbijt neemt hij meestal een managementboek, liefst een beetje een taaie. Hij spreekt naast Nederlands en Engels ook IT-jargon en jip-en-janneke; een zeldzame combinatie. Hij kan de meeste software uit elkaar halen tot er schuur met enen en nullen overblijft. En kan het dan ook weer in elkaar zetten.

Hij is nieuwsgierig ‘uit de buitencategorie’. Hij zoekt alles tot op de bodem uit… en dan kijkt ie of er nog iets onder zit.

Als kennis wordt gepresenteerd in de vorm van een stuk touw dat hopeloos in de knoop is geraakt, is hij degene die het ontrafeld. Dan maakt hij er een mooi bolletje van en een kek filmpje.

Wil je met hem linken, klik dan hier